Jim Hennissen

Hallo, mijn naam is Jim Hennissen en ik ben sinds vorig jaar de MMA-trainer op de vrijdagavonden bij Radbudo. Oorspronkelijk ben ik in 2018 naar de Radboud Universiteit gekomen om psychologie te studeren, zonder veel ervaring in MMA. Echter, de sport raakte al snel een gevoelige snaar in mij. Het oplossen van uitdagingen tijdens het sparren werd een verslavende bezigheid, en al snel werd het verbeteren van mijn vaardigheden een dagelijkse prioriteit.

In de loop der jaren heb ik mijn kennis over MMA zowel binnen als buiten de dojo voortdurend uitgebreid. Van het trainen van Muay Thai in Thailand tot het bestuderen van succesvolle atleten, elke ervaring heeft bijgedragen aan mijn groei in de sport. Wat begon als een persoonlijke passie om beter te worden, is nu geƫvolueerd tot een enthousiasme voor het delen van die kennis met anderen.

Wat me erg enthousiast maakt is wanneer studenten met vragen naar me toekomen. Het delen van mijn passie en kennis met anderen is mijn drijfveer als trainer. Ik kijk er altijd naar uit om nieuwe gezichten op de mat te zien en samen te groeien. Als je geĆÆnteresseerd bent in MMA, nodig ik je uit om deel te nemen aan mijn trainingen. Ik kijk er naar uit om samen met jullie te evolueren op de mat.